Napsali o nás

Články o Městské policii České Budějovice v denních periodikách za 28. týden 2024.

Články o Městské policii České Budějovice v denních periodikách za 27. týden 2024.

"Dobrý den chtěla bych poděkovat vašim strážníkům. Dnes kolem jedenácté hodiny se mi zaběhla fenka. Volala jsem na vaší tísňovou linku. Telefon zvedla paní, která byla velice ochotná. Ve spolupráci se strážníky (teď doufám že jsem si zapamatovala správně jejich čísla) 1612 a 6112 se nám podařilo útěkářku odchytnout. Bez jejich pomoci bychom jí nenašli. Takže ještě jednou velký dík všem, kteří se podíleli na jejím nalezení. Přeji vám co nejvíce klidných služeb. Díky moc."

I.N.

Články o Městské policii České Budějovice v denních periodikách za 26. týden 2024.

Články o Městské policii České Budějovice v denních periodikách za 25. týden 2024.

Články o Městské policii České Budějovice v denních periodikách za 24. týden 2024.

Zapomenout otevřené okénko u automobilu je pro motoristy nejen riziko krádeže, ale v těchto dnech i možné škody způsobené přírodním živlem. Jedno poděkování za "záchranu" osobního vozidla před přívaly vody obdržela Městská policie České Budějovice koncem minulého týdne:

"Velice děkuji za všímavost vašim pracovníkům. Zapomněl jsem zavřít okénko u auta a byl jsem na to upozorněn, v těchto dnech, kdy se střídají bouře a prudké deště je to obzvláště důležité, ještě jednou děkuji."

Ing. M. B.

Články o Městské policii České Budějovice v denních periodikách za 23. týden 2024.

Městská policie České Budějovice obdržela poděkování od pořadatele Běžeckého festivalu v Českých Budějovicích, který se i za přispění několika desítek strážníků městské policie v ulicích města uskutečnil v sobotu 1. června 2024:

"Dobrý den, Vážení,

dovolím si touto cestou mnohokrát poděkovat Vám a Vašim kolegům za spolupráci na sobotním Běžeckém festivalu České Budějovice.

Vyprodané závody naplněné skvělou atmosférou na náměstí i na trase přinesli okolo 5 500 běžců, ktěří si užili unikátní trasy s kvalitním servisem.

Články o Městské policii České Budějovice v denních periodikách za 20. týden 2024.

Stránky