Napsali o nás

Články o Městské policii České Budějovice v denních periodikách za 26. týden 2024.

Články o Městské policii České Budějovice v denních periodikách za 25. týden 2024.

Články o Městské policii České Budějovice v denních periodikách za 24. týden 2024.

Zapomenout otevřené okénko u automobilu je pro motoristy nejen riziko krádeže, ale v těchto dnech i možné škody způsobené přírodním živlem. Jedno poděkování za "záchranu" osobního vozidla před přívaly vody obdržela Městská policie České Budějovice koncem minulého týdne:

"Velice děkuji za všímavost vašim pracovníkům. Zapomněl jsem zavřít okénko u auta a byl jsem na to upozorněn, v těchto dnech, kdy se střídají bouře a prudké deště je to obzvláště důležité, ještě jednou děkuji."

Ing. M. B.

Články o Městské policii České Budějovice v denních periodikách za 23. týden 2024.

Městská policie České Budějovice obdržela poděkování od pořadatele Běžeckého festivalu v Českých Budějovicích, který se i za přispění několika desítek strážníků městské policie v ulicích města uskutečnil v sobotu 1. června 2024:

"Dobrý den, Vážení,

dovolím si touto cestou mnohokrát poděkovat Vám a Vašim kolegům za spolupráci na sobotním Běžeckém festivalu České Budějovice.

Vyprodané závody naplněné skvělou atmosférou na náměstí i na trase přinesli okolo 5 500 běžců, ktěří si užili unikátní trasy s kvalitním servisem.

Články o Městské policii České Budějovice v denních periodikách za 20. týden 2024.

PODĚKOVÁNÍ ZA ÚČAST NA DNI S BRANNÝMI SLOŽKAMI

"Dobrý den,

v pátek 10.5.2024 se ve volném prostranství parku za školou v Novém Vrátě uskutečnil Den s integrovaným záchranným systémem České republiky pořádaný Spolkem T.G.M.novevrato.cz a panem Tejkem. Akce pro děti ze ZŠ a MŠ T. G. Masaryka z Nového Vráta a prvního stupně Základní školy v Rudolfově se zúčastnily záchranné složky Armády ČR, Policie ČR, Městské Policie ČB, Hasičského záchranného sboru JčK a Záchranná služba JčK.

Velké poděkování městské policii, potažmo odchytové službě a strážníkům sl. č.142 a 1539 za odchyt sloughi - arabský chrt - Ajmana. Zatímco jsem běhala a pískala po loukách U Hada, Ajman šel pravděpodobně domů - protože ho odchytili u benzinové pumpy Robin Oil. Ještě jednou moc děkuji. H.

Městská policie se podílí na přípravě Olympiády dětí a mládeže v Českých Budějovicích. Poděkování za součinnost při tiskové konferenci obdržela od Krajského úřadu Jihočeského kraje.

Vážený pane řediteli,

Stránky